Adatvédelmi tájékoztató

 1. ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ

Az AthlEats Hungary Kft („AthlEats”) tiszteletben tartja az Ön adatvédelmét, és törekszik az ön adatvainak („Ön”) a védelmére a AthlEats vagy más AthlEats szolgáltatások használata során. Ez a dokumentum („Adatvédelmi tájékoztató”) tájékoztatást nyújt Önnek adatvédelmi gyakorlatunkról és arról, hogy miként kezeljük az adatait, beleértve a személyes adatokat, és hogyan védjük ezeket az adatokat.

A személyes adatok olyan adatokra vonatkoznak, amelyek lehetővé teszik Önt, hogy Ön egyedi személyként azonosuljon. A AthlEats „nem személyes adatokat” is gyűjthet, vagyis ami nem használható fel személyek konkrét azonosítására. A nem személyes adatok a személyazonosításra alkalmas részek eltávolításának eredményei is lehetnek.

Összegyűjtjük és felhasználjuk mindkét típusú adatot és mindkét típusú kombinációt. Nem vagyunk felelősek harmadik féltől származó emberek, cégek vagy szolgáltatások cselekedeteiért, harmadik fél webhelyeinek vagy szolgáltatásainak tartalmáért, az Ön által nekik nyújtott adatok felhasználásáért, illetve az általuk kínált termékekért vagy szolgáltatásokért.

Ezek az adatvédelmi irányelvek a AthlEats és a AthlEats szolgáltatási termékek használatára vonatkozik, beleértve az AthlEats applikáció használatás és az AthlEats termékrendelési folyamatokat is. A AthlEats termékeinek és szolgáltatásainak igénybevételével Ön kifejezi beleegyezését a jelen Adatvédelmi tájékoztatóbe és személyes adatainak feldolgozásába a velünk kötött megállapodásunk alapján, a jelen Adatvédelmi tájékoztatóben megadott módon. Ha nem ért egyet az adatvédelmi irányelv feltételeivel, akkor ne vegye igénybe termékeinket vagy szolgáltatásainkat.

 • SZEMÉLYES ADATOK BENYŰJTÉSE és HASZNÁLATA

Személyes adatokat csak annyiban gyűjtünk, amely szolgáltatásaink nyújtásához szükséges, és lehetővé teszi Önnek, hogy az Önnek a legmegfelelőbb szolgáltatást tudjuk nyújtani. A személyes adatokat gyűjthetjük és felhasználhatjuk felhasználói fiókok létrehozásához, felhasználói profilok létrehozásához, a AthlEats használatához, karbantartásához és fejlesztéséhez, kapcsolatfelvételhez a felhasználókkal, szolgáltatások és termékek nyújtásához, ügyfélinformációk küldéséhez és marketingkommunikációhoz (az alábbiakban vázolt és az alkalmazandó törvények szerint ) a felhasználók számára, lehetővé téve a AthlEats használatát, valamint a felhasználók közötti kommunikációt, kutatásokat folytatva és jelentéseket készítve belső használatra.

A AthlEats megteszi a megfelelő intézkedéseket annak érdekében, hogy megakadályozza a személyes adatokhoz való illetéktelen hozzáférést, azok nem megfelelő felhasználását és esetleges pontatlanságait. A személyes adatokat feldolgozó személyzet köteles ezeket az adatokat szigorúan bizalmasan kezelni. Adatokat tárolhatunk más országokban található szervereken és berendezéseken (az alábbiakban leírtak szerint). Adatait bizalmasan kezeljük, kivéve, ha Ön úgy dönt, hogy azokat vagy azok egy részét átadja más felhasználóknak (más felhasználókkal való interakcióval kapcsolatban, az alábbiakban leírtak szerint). Annak érdekében, hogy kapcsolatba léphessen más felhasználókkal, a AthlEats időnként felajánlhatja Önnek a tartalom (például receptek, étkezési tervek és egyéb tartalmak) közzétételét a AthlEats használatával kapcsolatban (beleértve a csevegést és más fórumokat is). Ön hozzájárul ahhoz, hogy az ön adatait klubjának, trénereinek és szüleinek tovább adhatjuk. De ezeket csak azokkal osszuk meg, akikhez ön az első kapcsolatfelvételkor szóban hozzájárulást adott.

Más felhasználókkal való kapcsolattartással Ön dönthet úgy, hogy információkat közöl más felhasználókkal a AthlEats-n keresztül, pl. a magánfelhasználók megoszthatják orvosi adataikat, például laboratóriumi vizsgálatokat, betegségeket, kezelést és gyógyszeres kezelést, tüneteket a professzionális felhasználókkal. Az AthlEats nem vállal felelősséget az Ön által megosztani választott személyes (vagy egyéb) adatok más felhasználók általi nyilvánosságra hozataláért.

 • BEGYŰJTÖTT SZEMÉLYES ADATOK ÉS FORRÁSOK, ÉS AZ ADATOK PONTOSSÁGA

Az általunk gyűjtött és tárolt adatok típusa a AthlEats használatától és tevékenységétől függ. A következő személyes adatokat gyűjthetjük:

 • utónév és vezetéknév
 • a professzionális felhasználók cégneve
 • kapcsolattartási adatok (postacím, e-mail cím és telefonszám)
 • neme
 • születési dátum
 • az ön klubjának, csapatának, trénerének adatai
 • esetlegesen szülők adatai
 • Felhasználónév és jelszó
 • az ügyfélkapcsolat kezdő és befejező pillanata és módszere
 • közvetlen marketing választások
 • érdekeit és az ügyfél által nyújtott egyéb információkat
 • diétás információk, valamint a szolgáltatások nyújtásához szükséges egyéb egészségügyi és táplálkozási részletek
 • antropometriai információk
 • helyadatok
 • információk termékeink és szolgáltatásaink használatáról
 • fizetési információi
 • a digitális eszközök (például számítógépek és mobil eszközök) által nekünk elküldött műszaki adatok, valamint a sütikkel és más hasonló technológiákkal kapcsolatos információk
 • ügyfélszolgálati e-mail levelezés és telefonbeszélgetések felvétele
 • az ügyfélnek szóló kampányok és promóciók, valamint azok felhasználása
 • vásárlási előzmények
 • számlázási, kézbesítési, visszaküldési és fizetésgyűjtési adatok (a bankszámla vagy hitelkártya adatok kivételével, kivéve, ha visszatérítésre van szükség)
 • a visszajelzésekkel és panaszokkal kapcsolatos tartalom, levelezés és következmények

Az AthleEats hozzáférhet harmadik fél szolgáltatásaiban lévő felhasználói fiókjához (fiókjaihoz) (beleértve a kapcsolódó adatokat és egyéb anyagokat is), hogy lehetővé tegye Önnek, hogy kapcsolatba léphessen az ilyen harmadik fél szolgáltatásaival az AthleEats segítségével. Az AthleEats képes lehet csatlakozni az Ön felhasználói fiókjához harmadik fél szolgáltatásaiban, hogy kölcsönhatásba léphessen az ilyen harmadik fél szolgáltatásaival, lehetővé téve Ön számára az Ön adatainak és egyéb anyagainak felhasználását, és ennek következtében az AthleEats megszerezhet bizonyos adatokat a felhasználójától fiók (ok) a harmadik fél szolgáltatásaiban, ha az ilyen harmadik fél szolgáltatásai lehetővé teszik az ilyen interakciót.

Az AthleEats használatakor az IP-címek, az operációs rendszer, a hozzáférési és használati idők, valamint a tevékenységnaplók, a böngésző típusa és nyelve, valamint a hivatkozó webhelycímek automatikusan összegyűlnek. Az AthleEats felhasználhatja ezeket az információkat a szolgáltatások használatának figyelemmel kísérésére és elemzésére, kapcsolatba léphet Önnel az AthleEats webhelyeivel és szolgáltatásaival kapcsolatos tapasztalatairól, valamint értesítheti Önt a vállalati hírekről és promóciókról. Az AthleEats a szerver naplófájljain és egyéb AthlEatsszel kapcsolatos szolgáltatásokon keresztül gyűjti az adatokat az AthlEatsben lévő többi felhasználóval (beleértve a csevegést is). Saját kezdeményezésünkre vagy az Ön kérésére kiegészíthetjük, kijavíthatjuk vagy törölhetjük a hiányos, pontatlan vagy elavult személyes adatokat.

 • AZ ADATOK KÖZZÉTÉTELE ÉS ÁTVITELE

A AthleEats nem adja el, nem kereskedik és más módon nem adja ki az Ön személyes adatait harmadik feleknek, hacsak az alábbiakban másként nem szerepel.

Az Ön személyes adatait megoszthatjuk olyan felhatalmazott harmadik felekkel, akik a jelen Adatvédelmi irányelvekben leírt célok érdekében szolgáltatásokat nyújtanak számunkra a hatályos jogszabályok keretein belül, például a webhelyet tároló partnereinkkel és más olyan felekkel, akik segítenek minket a weboldalunk üzemeltetésében, az ügyfelek biztosításában. szolgáltatás, személyes adatok kezelése és elemzése, kutatás és marketing kampányok lebonyolítása. Mivel komolyan vesszük a felelősséget az Ön személyes adatainak védelméért, nem engedélyezzük, hogy ezek a cégek felhasználják azokat más célokra, csak a szolgáltatások nyújtására, és megköveteljük tőlük, hogy a jelen Adatvédelmi irányelveknek megfelelően védjék meg az Ön személyes adatait.

Megoszthatjuk személyes adatait vagy profilját célzott szolgáltatáson belüli marketing céljából (ideértve a hirdetések megjelenítését a felhasználók számára) vagy hasonló célokra, és gondosan átgondolt harmadik felekkel más közös vagy független közvetlen marketing célokra. Az Ön adatainak megosztása ilyen célokra csak akkor történhet meg, ha a harmadik fél tervezett célja nem összeegyeztethetetlen a jelen Adatvédelmi irányelvekben leírt célokkal, és a harmadik félnek jogos érdeke fűződik a személyes adatok feldolgozásához, például marketinghez. . Csak a személyes adatok minimálisan szükséges mennyiségét osztják meg harmadik felekkel.

Ezenkívül megoszthatjuk az Ön személyes adatait a bíróság vagy más hivatalos szerv érvényes végzése alapján, kellő felhatalmazással, ha ezt bármely alkalmazandó törvény vagy szabályozás előírja, vagy az AthleEats Szolgáltatási Feltételeinek érvényesítése és az esetleges jogsértő felhasználás kivizsgálása érdekében. Valamint a AthleEats biztonságának garantálása érdekében.

Ezenkívül megoszthatjuk az Ön személyes adatait bármilyen egyesülés, felvásárlás, vállalati eszközök értékesítése vagy a szolgáltatás átadása során egy másik szolgáltatónak. Ez vonatkozik a fizetésképtelenség, a csőd vagy a fizetésképtelenség valószínű eseteire is, amikor az Ön személyes adatait egy ilyen eljárás eredményeként egy másik szervezethez továbbítanák.

Fenntartjuk a jogot, hogy anonimizált adatokat használjunk a Szolgáltatási Feltételekben meghatározott célokra, többek között az AthleEats fejlesztésére. Az anonimizált adatok azt jelentik, hogy az adatok névtelenné válnak (például összesített adatok a felhasználók összesített viselkedésének statisztikai elemzéséből), és nem használhatók fel egyedi felhasználók azonosítására. Az Önnel kapcsolatos összesített vagy névtelen adatokat megoszthatják hirdetőkkel, üzleti partnerekkel és más harmadik felekkel. Ha beleegyezését adta adatainak harmadik felekkel történő megosztásához saját marketingcéljaikra, akkor az ilyen marketingre külön adatvédelmi irányelveik vonatkoznak.

Külső szolgáltatókat használunk technikai megoldások nyújtására a tárolt adatok feldolgozására és a tárolt adatokhoz egy technikai felület használatával. A szolgáltatást mi üzemeltetjük, és e célból adatokat továbbíthatunk az Európai Unión (EU) vagy az Európai Gazdasági Térségen (EGT) kívüli országokba és azokból. Felhívjuk figyelmét, hogy az Ön adatait, beleértve a személyes adatokat is, átadhatjuk azoknak az országoknak (ideértve az Egyesült Államokat is) és olyan joghatóságoknak, ahol nincsenek ugyanazok az adatvédelmi törvények, mint az EU / EGT területén. Az Önről szóló személyes adatokat mindig a kötelező jogszabályoknak és a jelen Adatvédelmi irányelveknek megfelelően továbbítjuk. Az adattovábbításokat mindig az Európai Bizottság megfelelőségi határozatai alapján, vagy a köztünk és az adatok átvevői között létrejött szerződésekben szereplő adatvédelmi záradékok felhasználásával hajtják végre a személyes adatok védelme érdekében. A felhasznált szabványos adatvédelmi záradékok tartalmáról információkat e-mailben kérhet nekünk a címen:

Athleatsnutrition@gmail.com

Szolgáltatóink és más egyesült államokbeli partnereink betartják az EU-USA előírásait. Privacy Shield keretrendszer, amelyet az Egyesült Államok Kereskedelmi Minisztériuma határozott meg a gyűjtéssel, felhasználással és megőrzéssel kapcsolatban, amikor személyes adatokat továbbítunk az ilyen szolgáltatóknak és partnereknek.

 • SZEMÉLYES ADATOK VÉDELME (ADATBIZTONSÁG)

Személyes adatait a külső szolgáltatók szerverein tároljuk, megfelelő biztosítékokkal, például jelszóval, csak az AthlEatsnek biztosítva a hozzáférést a tárolt adatokhoz. A személyes adatokat megfelelő ipari szabványok, műszaki és szervezeti biztonsági intézkedések védik. Az adatok csak az AthlEats megbízásából vagy az AthlEats által kifejezetten felhatalmazott AthlEats nevében működő személyek vagy szervezetek számára lesznek hozzáférhetők.

Bár jóhiszeműen törekszünk arra, hogy a szolgáltatásokkal kapcsolatban gyűjtött adatokat biztonságos, a nyilvánosság számára nem elérhető működési környezetben tároljuk, és csak megbízható partnereket használunk . Nem vállaljuk és nem garantáljuk, hogy az Ön személyes adatait harmadik fél védi, elveszíti, visszaél, vagy megváltoztatja őket.

 • SÜTIK ÉS HARMADIK FELEK SZOLGÁLTATÁSAI

A cookie egy információsor vagy egy kis szöveges fájl, amelyet egy weboldal tárol a látogató számítógépén, és amelyet a látogató böngészője biztosít a webhelynek minden alkalommal, amikor a látogató visszatér. Az AthleEats sütiket használ, hogy segítsen azonosítani és nyomon követni a látogatókat, az AthleEats és weboldalai használatát, valamint a weboldalakhoz való hozzáférés preferenciáit, javítva a minőséget, szabva az ajánlásokat és fejlesztve az AthleEats szolgáltatásait.

Azoknak a felhasználóknak, akik nem szeretnék, hogy sütik kerüljenek a számítógépükre, az AthleEats használata előtt be kell állítaniuk böngészőjükben a sütik megtagadását, azzal a hátránnyal, hogy a weboldal bizonyos funkciói sütik nélkül nem működhetnek megfelelően. A sütik nem teszik lehetővé az AthleEats hozzáférését és a felhasználó számítógépén tárolt adatok áttekintését. Az AthleEats tartalmazhat szolgáltatóink harmadik féltől származó nyomkövető eszközeit, amelyek példái közé tartozik a Google Analytics és a Count.ly. Az ilyen harmadik fél szolgáltatásait külön adatvédelmi irányelvek szabályozzák, és ez az adatvédelmi irányelv nem vonatkozik az ilyen harmadik fél általi adatgyűjtésre.

Harmadik fél szolgáltatói cookie-kat, API-kat és SDK-kat használhatnak az AthlEatsban, hogy lehetővé tegyék számukra a felhasználói adatok gyűjtését és elemzését. Szolgáltatóink hozzáférhetnek például a következő adatokhoz:

 • az eszköz azonosítója,
 • Mac cím,
 • IMEI,
 • területi beállítás,
 • geo-location adatok, és
 • IP-cím.

Időnként más harmadik féltől származó termékek / szolgáltatások vagy ezekre mutató linkek is elérhetők az Ön használatára az AthlEatsban. Például az AthleEats tartalmazhat közösségi média funkciókat, például a Facebook „like” gombot és kütyüket, például a „share” gombot, amely összegyűjtheti az IP-címét, információkat arról az oldalról, amelyet beléptél a szolgáltatásba, vagy a használt böngészőt , vagy a szolgáltatás azon részeit, amelyeket böngészett, valamint azok dátumát és idejét. A közösségi média funkcióit és widgetjeit vagy harmadik fél tárolja, vagy közvetlenül a szolgáltatásainkon. Minden ilyen harmadik fél szolgáltatását külön adatvédelmi irányelvek (és Általános Szerződési Feltételek) szabályozzák, és ez az adatvédelmi irányelv nem érvényes. AthleEats nem vállal felelősséget harmadik fél ilyen adatgyűjtéséért. Mindazonáltal arra törekszünk, hogy megvédjük webhelyünk integritását, és szívesen fogadunk minden visszajelzést ezekről a webhelyekről.

 • A GYERMEKEKRE VONATKOZÓ SZABÁLYZATUNK

Ha megtudjuk, hogy véletlenül gyűjtöttünk személyes adatokat egy 18 évesnél fiatalabb gyermektől, ésszerű intézkedéseket fogunk tenni annak érdekében, hogy ezeket az adatokat azonnal eltávolítsuk nyilvántartásunkból. Ugyanakkor az AthlEats szolgáltatásából kiindulóan, a gyermekek is lehetnek pácienseink. Így ezek esetében a szülők járulnak hozzzá, hogy az adatokat ugyanolyan formában tároljuk, mint egy 18 évnél idősebb felnőtt esetében

 • A SZEMÉLYES ADATOK TÁROLÁSI IDŐJE

Az Ön személyes adatait csak addig tároljuk, amíg az a személyes adatok feldolgozásának meghatározott célja vagy jogi követelmények miatt szükséges. Például néhány évig megőrizhetünk néhány információt, miután Ön abbahagyta az AthleEats használatát a Számla bezárásával, ha ez jogi kötelezettségeink teljesítéséhez, illetve törvényes jogok gyakorlásához, védelméhez vagy megalapozásához szükséges.

 • A SZEMÉLYES ADATOK HOZZÁFÉRÉSE ÉS ELLENŐRZÉSE

Ön jogosult az Önről összegyűjtött és általunk tárolt adatok felülvizsgálatára, ha vannak ilyenek. Ha élni kíván a fenti jogával az Önön tárolt adatok felülvizsgálatára, akkor az alábbi elérhetőségek segítségével küldje el annak aláírt kérését az AthleEatsnak.

Ha hibát észlel az Ön személyes adataiban, vagy hiányosaknak kell lennie, akkor joga van követelni a téves adatok helyesbítését vagy az adatok kiegészítését azáltal, hogy felveszi a kapcsolatot az AthleEatsval az alábbi elérhetőségek segítségével.

Ha már nem kívánja használni a AthleEatst, vagy más vonatkozó jogszabályi rendelkezések hatálya alá tartozik, akkor joga van arra kérni AthleEatst, hogy törölje az általa tárolt személyes adatait, amennyiben azok további feldolgozása nem szükséges vagy a törvény nem teszi lehetővé.

Csak akkor kap tőlünk elektronikus formában (például e-mailben) direkt marketinget, ha Ön beleegyezésének megadásával választotta ezt a közvetlen marketinget. A felhasználók letilthatják a közvetlen marketing és promóciós e-mailek fogadását, ha betartják az e-mailekben található utasításokat, vagy erről az alábbi elérhetőségek segítségével tájékoztatják AthleEatst. Ön külön is letilthatja csak az ilyen marketing fogadását, amely magában foglalja a hozzá kapcsolódó profilalkotást. Ha kilép, az AthleEats továbbra is küldhet nem promóciós ügyfél-információkat, például e-maileket a fiókjáról vagy a AthleEats folyamatos üzleti kapcsolatairól.

A fentieken túl Önnek bármikor joga van tiltakozni személyes adatainak minden olyan kezelése ellen, amely AthleEats vagy harmadik felek jogos érdekein alapul.

Önnek joga van kérni az AthlEatst, hogy korlátozza az adatkezelés vagy az Ön személyes adatainak korlátozását arra az időre, amely az Ön személyes adatainak pontosságának ellenőrzéséhez szükséges, miután esetleg megtámadta azokat, amikor az AthlEatsnak már nincs szüksége az Ön személyes adataira a feldolgozáshoz, de jogosult tárolni jogi igények érvényesítése, érvényesítése vagy védelme érdekében, vagy az adatvédelmi jogszabályokban meghatározott egyéb okokból.

[Végül, kérésére Önnek is joga van strukturált, általánosan használt és géppel olvasható formátumban megkapni az Önre vonatkozó személyes adatokat, amelyeket maga adott át a AthlEatsnak, és ezeket az adatokat továbbítani egy másik adatkezelőnek, az Ön személyes adatainak feldolgozása automatizált módon történt. Önnek joga van arra, hogy személyes adatait közvetlenül AthlEatsról továbbítsa egy másik adatkezelőhöz, ahol ez technikailag megvalósítható.]

 1. JOGVÁLASZTÁS ÉS A FELÜGYELETI HATÓSÁGI PANASZ MEGHATÁROZÁSÁNAK JOGA

Ezt az adatvédelmi irányelvet a magyar törvények szabályozzák.

Abban az esetben, ha az adatvédelmi jogszabályok megsértését gyanítja, és az ügyet tárgyalások útján nem oldják meg barátságosan Ön és köztünk, panaszt nyújthat be a magyar adatvédelmi hatósághoz.

 1. AZ ADATVÉDELMI POLITIKA VÁLTOZÁSAI

AthlEats időről időre megváltoztathatja ezt az adatvédelmi irányelvet. A jelen módosítás minden változata elérhetővé válik a AthlEats weboldalán, és ha ezt az adatvédelmi irányelvet lényeges, hátrányos módon megváltoztatják, akkor 30 nappal előre értesítést küldünk az ilyen változásról a weboldalunkon és más főbb szolgáltatási csatornákon, például a mobil, email vagy alkalmazás. Szeretettel javasoljuk, hogy időnként látogassa meg újra ezt a házirendet, hogy észrevegye az ilyen változásokat. A változtatások akkor lépnek hatályba, amikor elérhetővé válnak, és a AthlEats folyamatos használata azt jelzi, hogy beleegyezik a használatkor közzétett megváltozott adatvédelmi irányelvekbe. A változtatások nem befolyásolják érdemben az Ön jogait az Ön beleegyezése nélkül.

Legfrissebb frissítés: 2020.12.02

12. KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK

Ha bármilyen kérdése, észrevétele vagy aggálya van az Adatvédelmi irányelvekkel vagy a gyakorlatunkkal kapcsolatban, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba az alábbi elérhetőségek használatával.

AthlEats Hungary Kft.

SZÉKHELYEK

Ráday utca 37.

1092 BUDAPEST

MAGYARORSZÁG

www.athleats.hu www.athleats.co

%d blogger ezt szereti: